Pyetjet e bëra më shpesh

Shihni pyetjet tona më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e flamurit të Delaware.

Tabs

Ne mund të sigurojmë regjistrimin tuaj të përkohshëm në 2 ditë, pasi të jenë furnizuar të gjitha dokumentet e detyrueshme dhe të kryhet pagesa. E përkohshme tashmë është plotësisht e vlefshme me anijen tuaj. Regjistrimi i përhershëm mund të zgjasë deri në 2-3 javë.

Anijet e bëra para 16 qershorit 1998

* Kopje e faturës së shitjes, marrëveshjes së shitjes ose faturës
* Kopja e ID ose pasaportës, në rast se një kompani është pronare, ne duhet të kemi dokumentet e formimit të kompanisë.
* Në rast të një regjistri të mëparshëm, ne kemi nevojë për një kopje të dokumentit të fshirjes
* Foto e motorit që tregon numrin e motorit
* Nëse anija është mbi 14 metra, nevojitet një nga dokumentet e mëposhtme të matjes, certifikata e ndërtuesve, certifikata e tonazhit, raporti i vëzhgimit ose manuali i jahteve etj.

Anijet e bëra pas 16 qershorit 1998

* Kopje e faturës së shitjes, marrëveshjes së shitjes ose faturës
* Kopja e ID ose pasaportës, në rast se një kompani është pronare, ne duhet të kemi dokumentet e formimit të kompanisë.
* Në rast të një regjistri të mëparshëm, ne kemi nevojë për një kopje të dokumentit të fshirjes
* Foto e motorit që tregon numrin e motorit.
* Numri i bykut të fotos
* Foto pllakë CE
* Nëse anija është mbi 14 metra, nevojitet një nga dokumentet e mëposhtme të matjes, certifikata CE, certifikata e ndërtuesve, certifikata e tonazhit, raporti i vëzhgimit ose manuali i jahteve etj. Nëse nuk mund të na furnizoni me këto dokumente të detyrueshme, për shumicën e anijeve ne do të jetë në gjendje t'ju ndihmojë për t'i marrë ato)

Anije me flamur polak duhet të shënohet me një emër në pjesën e përparme të varkës, në secilën anë të anijes dhe në pjesën e prapme. Nën emrin në pjesën e pasme të varkës duhet të vendoset emri i portit të shtëpisë dhe numri i regjistrimit. Nuk ka kufizime në lidhje me madhësinë e letrës.

Ju mund të regjistroheni për përdorim privat ose përdorim tregtar të zhveshur. Kostoja e përfshirë për të regjistruar varkën tuaj janë të njëjta si për përdorim privat, ashtu edhe për përdorim komercial me varka.

Ju nuk duhet të jeni banor ose shtetas i Polonisë apo edhe i BE-së për t'u regjistruar nën flamurin polak. Pronarët e anijeve të çdo kombësie mund të regjistrojnë jahtin e tyre nën 24 metra në Poloni dhe të mbajnë flamurin polak.

Ju mund ta regjistroni varkën me çdo emër që dëshironi, gjithashtu është e mundur të regjistroni varkën pa emër.

Autoritetet polake nuk do të kërkojnë prova të TVSH-së gjatë regjistrimit. Kjo NUK ju përjashton nga pagesa e TVSH-së. Ownerdo pronar i anijes do të duhet të sigurohet që ai / ajo ka përmbushur detyrimet e tyre tatimore.

Pricemimi ynë përfshin 5 faqe të përkthyera me ligj nga shërbimet tona të përkthyesit polakë. Nëse duhet të përkthehen më shumë faqe, mund të pësojnë tarifa shtesë.

1) Plotësoni formularin e regjistrimit.
2) Na dërgoni dokumentet e kërkuara që do t'i shqyrtojmë.
3) Dokumentet dërgohen për përkthim legal
4) Ju duhet të na dërgoni të GJITHA dokumentet origjinale nga Courier ashtu siç kërkohet nga autoritetet polake.
5) Dokumentacioni juaj origjinal, kërkesa për përkthim dhe kërkesë i dërgohet Polonisë për regjistrim.
6) Pas regjistrimit të suksesshëm ju dërgojmë dokumentacionin tuaj origjinal me dokumentet e regjistrimit polak.

Më poshtë do të gjeni pajisjet minimale detare të kërkuara për lundrim nën regjistrimin e Boatit polak.

 • Pajisjet e Shpëtimit

  • Jelek jete / xhakete: nje per person ne bord
  • Ndërtimi i dritës, në rast të funksionimit të natës
  • Sinjalet efektive të shqetësimit, përfshirë flakët
 • Instrumente Detare

  • Busull magnetik
  • Dritat e lundrimit
  • Boat e barkës dhe tingulli i thellësisë manuale
 • Pajisjet e armatimit

  • Spirancë, çekiç dhe goditje varke
  • Pompë bilge ose përmbaruesi
  • Numri i mjaftueshëm i farave me oarlocks
  • Minimumi prej 20 m litar për operacione të zakonshme
  • Pishtar elektrik i papërshkueshëm nga uji që lejon të japë sinjale të lehta
  • Zjarrfikës (për motoçikleta)
  • Komplet me vela të plotë (për anijet me vela)
 • Kompleti i Ndihmës së Parë

  • Kuti i papërshkueshëm nga uji me fashë të nevojshme dhe produkte të tjerë të zakonshëm farmaceutikë

Qëndro i lidhur