Licenca e radioSIPS - për VHF, AIS, radarin dhe EPIRB


Mandatoryshtë e detyrueshme që në shumicën e vendeve të keni një licencë të vlefshme SANC / radio në varkën tuaj, kështu që ne rekomandojmë pronarët tanë të anijeve që të aplikojnë për një licencë RFS / radio kur aplikojnë për regjistrimin e flamurit polak. Licenca lejon pajisjet e mëposhtme: Radio VHF, radar, epirb, transponder & radar dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar si duhet. Ne mund të rregullojmë një licencë polake për klientët tanë.

Licenca radiofonike e PILS polake: Regjistrimi polak ka nevojë për dokumentet vijuese

Nëse pronari i anijes është një kompani
- kopjoni dokumentet e ndërmarrjes
- lista e pajisjeve (markë dhe model). Mund të regjistroni pajisjet e mëposhtme: radio vhf + opsionale: radar, epirb, transponder dhe radar.
- deklarata e konformitetit CE për secilën pajisje
- një kopje të regjistrimit tuaj polak
- autorizim që ne t'ju regjistrojmë (ne e sigurojmë këtë formular).

Nëse pronari i anijes është një person privat
- një kopje e certifikatave të operatorit të radios, mund të jetë çertifikata e çdo operatori radio të lëshuar nga një institut zyrtar
- lista e pajisjeve (markë dhe model). Mund të regjistroni pajisjet e mëposhtme: radio vhf + opsionale: radar, epirb, transponder dhe radar.
- deklarata e konformitetit CE për secilën pajisje
- një kopje të regjistrimit tuaj polak
- autorizim që ne t'ju regjistrojmë (ne e sigurojmë këtë formular).

PIC-ja polake mund të kërkohet vetëm kur të keni marrë dokumentin origjinal të regjistrimit polak dhe zgjat rreth 3-4 javë, pajisjet portative si radioja portative VHF nuk mund të regjistrohen në Poloni pasi autoritetet polake nuk kërkojnë licencë për pajisje portative.

Nëse nuk keni një licencë operatori, ne përsëri mund t'ju ndihmojmë me një logo polake, kompania jonë polake mund të përmendet si operatori i anijes në regjistrimin tuaj polak dhe në këtë mënyrë ne mund të aplikojmë për RoyaltyPC Polonisht.

Leja e licencës për radio sifo / radio polonisht kushton 149 € në kombinim me regjistrimin e flamurit polak ose 199 € nëse e porosisni atë vetëm.

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur