• REGJISTRIMI I Varkave POLANDE 469 € P 2R 2 DIT

  (& Shërbimi i Klientit)

  Për të gjitha kombësitë në dispozicion

Regjistro varkën tënde në Poloni dhe nuk ke pse të rinovosh kurrë

Polish certificate
Ju keni blerë një varkë të re ose të përdorur diku në botë dhe ndërmjetësi ju pyet; "Nën cilin flamur do të regjistrohet anija?" Shumë vende kanë shumë kohë që regjistrimet e flamurit konsumojnë ose kanë të gjitha llojet e kufizimeve detare ose më keq; tarifa shumë të larta për regjistrimin e varkës suaj. Lajmi i mirë është; ju nuk keni pse të regjistroni varkën në vendin ku jetoni! Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në një vend që ka një regjistrim të shpejtë, efikas, me kosto të ulët që është i vlefshëm për jetën!

Polonia është një anëtare e plotë e Bashkimit Evropian dhe ofron një regjistrim të lirë të flamurit që është i vlefshëm për jetën. Flagshtë flamuri perfekt që duhet të ketë për të gjitha anijet, jo vetëm në Evropë por në të gjithë botën dhe ky regjistrim është i vlefshëm në të gjithë botën.

Ne mund të bëjmë regjistrimin tuaj të flamurit të Polonisë në 2 ditë!
Regjistrimi juaj i përkohshëm mund të jetë gati për 2 deri në 3 ditë, pasi të jetë marrë i gjithë dokumentacioni i saktë. Regjistrimi i përhershëm zgjat 2 deri në 3 javë dhe nuk keni nevojë për ndonjë studim të anijeve ose dokumente të tjera që konsumojnë shumë kohë. Pasi të merrni regjistrimin e përkohshëm nga ne me email në 2 ditë, ju mund ta printoni atë dhe do të keni tashmë një dokument ligjor për t'ia treguar çdo autoriteti detar.

Si duket regjistrimi i jahteve polake?
Ajo vjen në një format të kartës së kreditit në anglisht dhe polonisht dhe është e vlefshme në të gjithë botën.


Ju mund të regjistroheni për përdorim privat, komercial ose anije të zhveshur
Kostoja e përfshirë për të regjistruar varkën tuaj është e njëjtë për përdorim privat, komercial dhe të zhveshur të anijes.

Pse të na përdorni për të regjistruar anijen tuaj?
Ne jemi regjistruesi më i madh i anijeve me flamur polak. Stafi ynë polak dhe shumë-gjuhësor mund t'ju kërkojë të lundroni brenda ditësh me një regjistrim të përkohshëm dhe ne mund ta kemi anijen tuaj të regjistruar përgjithmonë në Poloni brenda 4 javësh. Ekipi ynë kujdeset për gjithçka! Ju na dërgoni dokumentet dhe ne përkthejmë të gjitha dokumentet jo-angleze në polonisht si pjesë e tarifës sonë.

Cila është kostoja e saktë për t'u regjistruar në Poloni?
Çmimet tona përfshijnë gjithçka! Asnjë kosto e fshehur si përkthimet, tarifat e ndërlidhësve ose tarifat e këshillimit. Një çmim që përfshin të gjitha tarifat e qeverisë.
 • Deri në 7 metër: 469 €, -
 • Nga 7.1 deri në 12 metër: 569 €, -
 • Nga 12,1 në 24 metër: 669 €, -

Porosit tani

Licencë për radioSIPS - për VHF, AIS, Radar dhe EPIRB
Ne mund të marrim një licencë Wikipedia / radio për anijen tuaj dhe siç kërkohet nga ligji, ne rekomandojmë shumë klientëve tanë që të aplikojnë për një licencë Radio RF ndërsa aplikojnë për regjistrimin polak. Licenca do të regjistrojë pajisjet tuaja të komunikimit (Radio VHF, radar, epirb, transponder & radar) dhe do të caktojë numrat. See details here

JEMI VETEM KOMPANIA QE PERFSHIEN TE GJITHA

 • Le të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  A nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Poloni. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë për ju falas!
 • Le të përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t’ju kursejë shumë para!
 • Shërbimi i klientit 7 ditor në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra thirrjesh në 3 vende, a mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me stafin që flet; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugez, gjermanisht, holandez, rus, ukrainas dhe polak!
 • Regjistrim i garantuar i përkohshëm në 48 orë! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Poloni dhe nuk përdorim ndërmjetës. Për këtë mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se 2 ditë (pasi të keni marrë dokumentet e nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm tashmë është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

DUHET 3 HAPA T SIM TJERA

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë të thjeshtë në internet dhe paraqisni.

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne përkthejmë dhe ua dorëzojmë të gjitha dokumentet autoriteteve të Delaware

 • 04

  përfundim

  Regjistrimi i përkohshëm dërgohet në 2-3 ditë.
  Dokumentet zyrtare dërgohen me ndërlidhës në 3-4 javë

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj Delaware, nuk kemi nevojë për raporte anketimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Fatura e shitjes ose fatura origjinale (e noterizuar).

2) Kopje të pasaportës ose letra të LTD.

3) Kopja e Pasaportës (ose kopja e kompanisë LTD nëse vendosni nën një kompani mbajtëse).

4) Kopjimi / Skanimi i njërit prej dokumenteve të mëposhtme:

Certifikata CE e jahtit
OSE certifikatë tonazhi
OSE certifikatë ndërtuesish
OSE raportin e sondazhit
OSE manual jahti


Në rast se dokumentet tuaja kanë nevojë për përkthime, ne do të kujdesemi për këtë dhe kjo P INRFshihet në tarifën tonë.

 • Nëse varka është bërë në vitin 1998 ose më pas, nevojitet një fotografi e pllakës CE, foto e numrit të Hull dhe Certifikatës CE. (Nëse nuk mund të na furnizoni me këto dokumente të detyrueshme, për shumicën e anijeve ne do të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë t'i merrni ato)
 • Nëse anija juaj është mbi 14 metra e gjatë, ne kemi nevojë për një kopje të anijeve tuaja certifikatën CE OSE Certifikatën e Ndërtuesve / OSE ndonjë dokument tjetër që tregon përmasat e anijes.
 • Foto e motorit me numrin e motorit ose certifikatën CE të motorit

2-3 ditë
Regjistrimi i përkohshëm

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë i cili merret me regjistrimet e Delaware.

ZGJIDHNI REGJISTRIMIN E jahteve POLISHT më poshtë

Kostoja e regjistrimit

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vendet e tjera

Qëndro i lidhur

*}